1 Eylül 2018 04:51 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:53

Yasaklı Sitelere Giriş – kTunnel

Yasaklı Sitelere Giriş – kTunnel

Günümüzde birçok kişi sürekli olarak yasaklı sitelere giriş teknikleri hakkında araştırmalar yapmakta ve bu siteleri normal şartlarda kullandıkları gibi kullanmak istemektedirler. Siteler hangi sebeple yasaklanmış olurlarsa olsunlar mutlaka bu sitelere girmenin bir yolu bulunabilmektedir. Bunun için bu teknikler hakkında

Günümüzde birçok kişi sürekli olarak yasaklı sitelere giriş teknikleri hakkında araştırmalar yapmakta ve bu siteleri normal şartlarda kullandıkları gibi kullanmak istemektedirler. Siteler hangi sebeple yasaklanmış olurlarsa olsunlar mutlaka bu sitelere girmenin bir yolu bulunabilmektedir. Bunun için bu teknikler hakkında doğru kaynaklarda doğru bir şekilde araştırma yapmak gerekmektedir. Bu zamana kadar yapılan işlemlere bakıldığı zaman en çok kullanılan tekniklerin başında DNS ayarlarını değiştirmek gelmektedir. Özellikle bu sitelerin normal bir şekilde hizmet verebildiği ülkelerin DNS kodlarının bilinmesi bu işlem için en önemli önceliktir. Ayrıca bu değişimin nasıl yapılacağını bilmek ve hata yapmamakta son derece önemlidir. 
Bu işlemler birçok kişi tarafından kullanılmakta ve en kolay tekniklerden biri olarak görülmektedir. Bunu yanında özel olarak hazırlanan yazılımlar kullanan insanlar bu sayede DNS ayarları ile sürekli olarak oynamadan kısa zaman içinde istedikleri sitelere girebilmektedirler. Bu yazılımların görevi sitelerin yasaklı oldukları ülkeler yerine yasak olmadıkları ülkelerin DNS kodlarını bulmak ve bilgisayarların alt yapılarını buna göre düzenlemektir. Birçok kişi daha pratik bir yol olmasından dolayı seçimlerini bu teknikten yana kullanmaktadırlar. Özellikle günümüzde birçok sitenin farklı sebeplerden dolayı yasaklanması sebebi ile kullanıcılar sürekli olarak bu sitelere girmenin yollarını aramaktadırlar. Doğru bir şekilde yapılan tüm işlemler insanların herhangi bir emek vermeden veya zorlanmadan amaçlarına ulaşabilmelerine olanak tanımaktadır.

Yasaklı Sitelere Girmenin En Kolay Yolu

Bir sitenin yasaklanması için çok ciddi durumlar olması gerekmektedir. Genellikle site sahiplerinin sitelerinde yapılan paylaşımları doğru bir şekilde analiz etmeden yayına almaları sebebi ile yaşanan bu durum birçok sitenin şu an ulaşılamaz hale gelmesine neden olmuştur. Özellikle kalabalık kitlelerin kullandıkları yorum veya paylaşım sitelerinde yaşanan bu sorun insanların tüm emeklerini bir anda yerle bir edebilmektedir. Uzmanlar bu sebeple site sahiplerini ve aynı zamanda site kullanıcılarını bu konularda uyarmakta ve kendilerine çok dikkatli olmalarını önermektedirler. Bir sitenin yasaklanması demek kapatılması değil sadece belli bölgelerde veya ülkelerde erişime kapanması demektir. Bu iki kavram arasındaki farkı iyi analiz etmek gerekmektedir.
Bir sitenin kapanması bir daha hiç aktif olmaması anlamına gelirken erişiminin engellenmesi ise gerekli şartlar yerine geldiği takdirde kısa zaman içinde yeniden insanların bu siteleri kullanabilecekleri anlamına gelmektedir. Bu sebeple insanlar bir siteye ulaşamadıkları zaman mutlaka bu durum hakkında doğru bir şekilde araştrma yapmalı ve sitenin durumu hakkında doğru bilgiler almalıdırlar. Sitelere giremeyen kişiler kullanacakları teknikleri doğru bir şekilde seçmeli ve aynı zamanda geçmişte bu konuda hangi teknikleri kullanıldığını da araştırmalıdırlar. Özellikle bilgisayar bilgileri veya teknikleri yüksek olan kişilerin kötü amaçlar ile hazırladıkları yazılımları kullanmak o anda istenen sonucu veriyor gibi görünse bile aslında arka planda insanların kişisel bilgilerinin çalınmasına da neden olabilmektedir.

Doğru Adımlar İle Yasaklı Sitelere Girmek

Yasaklı sitelere ulaşmanın en kolay ve en pratik yolu ise özel olarak hazırlanan tunnel sitelerinden yardım almaktır. Bu siteler yapıları gereği insanların istedikleri her türlü siteye kısa zaman içinde ulaşabilmelerine ve bunun için herhangi bir ayar değişikliği veya yazılım kullanmalarına gerek bırakmamaktadırlar. Bu sebeple insanlar sürekli olarak bu şekilde hizmet vermek amacı ile hazırlanan siteleri ziyaret edip sadece girmek istedikleri sitelerin isimlerini yazmakta ve bir tuşla diledikleri gibi siteleri kullanabilmektedirler. Yasaklı sitelere giriş yolları hakkında deneyimleri olmayan kişiler bu işlemleri kesinlikle bilinçsiz bir şekilde yapmamalı ve bu sebeple deneyimli insanlardan veya doğru bilgilerin olduğu kaynaklardan yardım almadan asla yasaklı sitelere girmeyi denememelidirler. 
Son olarak sizlerde ktunnel ile kimliğiniz gizli bir şekilde yasaklı sitelere girebilirsiniz.

Tags: ktunnelproxyyasaklı sitelere giriş

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış